COVID-19 MEASURES: Acting upon the healthcare recommendations, we have temporarily cancelled some of our services, made some changes and implemented specific procedures with regard to others in order to offer the utmost safety. We apologise for any inconvenience caused, but they are for the sake of everyone. Find out more about the measures here

Activitats

Un oceà de propostes per gaudir del caiac!

Kayaking Costa Brava és una empresa dedicada exclusivament al caiac de mar. Ens trobareu als millors indrets de la Costa Brava per la pràctica d’aquesta modalitat: Tamariu, Platja Castell, Cala Montgó i Portlligat, des d’on us oferim un ampli ventall de serveis i activitats.

Excursions guiades

Excursions
guiades

Oferim excursions guiades amb caiac de travessia des de diferents punts de la Costa Brava. Podràs descobrir racons amagats, cales inaccessibles i coves de gran bellesa.

Excursions extraordinàries

Excursions extraordinàries

Al llarg de l’any organitzem excursions extraordinàries, especialment programades per descobrir altres indrets interessants o gaudir de fenòmens astronòmics singulars.

Lloguer caiacs

Lloguer
caiacs

Durant els mesos d’estiu hi ha instal·lat un servei diari de lloguer de caiacs des de les platges de Portlligat, Cala Montgó, Tamariu i Platja Castell.

Cursos

Cursos
caiac

Si vols aprendre a navegar pel teu compte i a enfrontar-te amb èxit a les diverses condicions de la mar, a Kayaking Costa Brava t’ensenyem les tècniques necessàries.

Programa educatiu

Programa educatiu

Oferim programes educatius adreçats a grups escolars de diferents edats. Descobreix el programa que més s’ajusti a les teves necessitats i gaudeix d’un taller al mar!

Programa per a empreses

Programa per a empreses

Podràs escollir entre diferents activitats que van des de l’organització d’excursions guiades per la Costa Brava, gimcanes a l’aigua, sessions de Team Building o combinades de caiac amb senderisme.

Programes a mida

Programes
a mida

Preparem programes a mida per a col·lectius, grups, comiats de solter/a, aniversaris o qualsevol persona que vulgui gaudir d’aquest esport i passar un dia de lleure al mar.

Activitats ambientals, socials i de voluntariat

Activitats ambientals, socials i de voluntariat

Col·laborem amb nombroses iniciatives esportives i mediambientals aportant la nostra experiència, l’equip humà i el material. Uneix-te amb nosaltres i fes-te voluntari!

Ofertes i packs

Ofertes
i packs

Gaudeix de descomptes i promocions especials.