MESURES COVID 19: En base a les recomanacions sanitàries hem anul·lat provisionalment alguns dels nostres serveis, i hem adoptat canvis i protocols específics sobre la resta per tal d’oferir-vos la màxima seguretat. Sentim les molèsties d’aquestes mesures, preses pel bé de tots. Informa’t aquí de les mesures adoptades.

Programa per a empreses

Activitats

A Kayaking Costa Brava oferim experiències per a grups d’empresa orientades a aconseguir objectius i resultats a mida de cada client. El caiac de mar esdevé una eina ideal per fomentar les relacions personals i el treball en equip, tot dins d’un ambient distès i relaxat realitzant una activitat a l’aigua i en contacte constant amb la natura.
Podràs escollir entre diferents programes que van des de l’organització d’excursions guiades per descobrir els tresors de la Costa Brava, fins a l’organització de sessions de Team Building i Gimcanes o la combinació amb altres activitats com el senderisme.
A part d’aquests programes estem oberts a qualsevol altre suggeriment per poder-nos adaptar a les vostres necessitats. Deixa’ns conèixer el teu cas i et preparem una proposta a mida.

Excursions guiades en caiac

Excursions guiades en caiac

Gràcies al caiac podem gaudir d’un punt de vista únic de la Costa Brava. És un mitja de navegació silenciós i fàcil d’utilitzar que ens permet arribar allà on les altres embarcacions no poden.

Més informació
Caiac i senderisme

Caiac i senderisme

Una sortida combinada de senderisme i caiac per conèixer el millor de dos mons; l’aventura de navegar entre racons amagats i el retorn per terra ferma tot gaudint del camí de Ronda.

Més informació
Programa de Treball en equip

Programa de Treball en equip

El caiac de mar esdevé una eina ideal per fomentar les relacions personals i el treball en equip i per sobre tot ens permet passar una estona divertida. I tot plegat realitzant una activitat aquàtica i en contacte constant amb la natura.

Més informació

Consulta les nostres excursions extraordinàries

Especialment programades per a descobrir altres indrets o gaudir de fenòmens astronòmics singulars.