COVID-19 MEASURES: Acting upon the healthcare recommendations, we have temporarily cancelled some of our services, made some changes and implemented specific procedures with regard to others in order to offer the utmost safety. We apologise for any inconvenience caused, but they are for the sake of everyone. Find out more about the measures here

Política de privacitat

Dret d’informació

En compliment de l’establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (d’ara endavant, LOPD), Kayaking Costa Brava, S.C., titular de l’assetjo web www.kayakingcostabrava.com, informa als usuaris i clients de l’existència d’un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal sobre el qual s’apliquen les disposicions de seguretat establertes en aquesta Llei.

Objecte

Les dades de clients i usuaris obtinguts a través dels formularis dissenyats a aquest efecte són recaptats amb l’única finalitat de prestar el servei requerit, això és, la reserva de places en les excursions guiades ofertes per l’empresa o l’adquisició d’articles del seu catàleg electrònic. Asímismo, podran ser utilitzats per remetre a clients i usuaris informació que, segons les informacions abocades en els formularis, considerem que poden ser del seu interès.

Consentiment

L’emplenament dels formularis i l’enviament de dades personals suposa l’acceptació i el consentiment exprés de l’usuari al tractament d’aquestes dades que Kayaking Costa Brava, S.C. consideri pertinents sempre dins del marc establert per la LOPD.

Dret d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació dels usuaris

L’usuari podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació al tractament de les seves dades personals, en els termes i condicions prevists en la LOPD.

Per a això, hauran d’enviar un escrit indicant el seu desig d’exercitar aquest dret a l’adreça indicada a continuació o a través d’un e-mail dirigit a l’adreça de correu electrònic o per correu postal a Kayaking Costa Brava, S.C. C/ Enric Serra, 42. 17130 – L’Escala (Girona)

Seguretat

Les transaccions del lloc web www.kayakingcb.com es realitzen a través de plataformes de pagament segures, allotjades en servidors segurs i basades en els estàndards SSL de protecció de dades enfront de tercers. A més, Kayaking Costa Brava, S.C. garanteix la seguretat en la protecció de les dades personals facilitades pels seus clients segons l’establert en el Reial decret 994/1999, d’11 de juny, sobre mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que continguin dades de caràcter personal.

Kayaking Costa Brava, S.C. posa en coneixement dels seus clients que disposa dels mitjans tècnics necessaris per evitar la pèrdua, ús malintencionat, alteració no permesa, accés no autoritzat i robatori de dades encara que sense perjudici per això de comunicar que les mesures de seguretat en Internet no són inexpugnables.

Modificació de la política de privacitat i de les condicions generals

Kayaking Costa Brava, S.C. es reserva el dret a modificar i/o actualitzar el present document sobre la serva política de privacitat com les condicions generals contingudes en el lloc web www.kayakingcostabrava.com per adaptar ambdós a les noves normatives legals i de jurisprudencia, així com a les noves informacions del mercat i de la indústria. Si fos el cas, Kayaking Costa Brava, S.C. es compromet a comunicar aquestes modificacions i/o actualitzacions al seus clients.