COVID-19 MEASURES: Acting upon the healthcare recommendations, we have temporarily cancelled some of our services, made some changes and implemented specific procedures with regard to others in order to offer the utmost safety. We apologise for any inconvenience caused, but they are for the sake of everyone. Find out more about the measures here

Avís legal

Condicions generals d’ús

Propietat intel·lectual

S’entén per contingut del lloc web www.kayakingcostabrava.com tots els dissenys, fotografies i drets d’imatge, gràfics, àudio, videos, textos, marca registrada, drets intel·lectuals i materials referents inclosos en aquest lloc, així com el programari i l’aplicació de tenda online i els codis HTML continguts en el lloc. Segons la normativa nacional de protecció de la propietat intel·lectual tots els continguts a dalt indicats estan protegits per aquesta normativa i són propietat de Kayaking Costa Brava S.C.

Els continguts del lloc web només podran ser utilitzats sota autorització expressa sobre aquest tema emesa per Kayaking Costa Brava S.C., de manera que qualsevol reproducció dels continguts a dalt indicats està terminantment prohibida i pot arribar a tenir conseqüències legals de gravetat. Així mateix, està prohibida i penada la còpia, modificació, distribució, transmissió, reproducció, publicació o explotació comercial del contingut, el programari, els productes i els serveis oferts per Kayaking Costa Brava, S.C. en el seu lloc web www.kayakingcostabrava.com així com la reproducció o còpia dels continguts d’aquest lloc en servidors aliens a Kayaking Costa Brava, S.C.

Igualment es considera prohibit i penat el benefici obtingut a través de la publicació del lloc web www.kayakingcostabrava.com en mitjans aliens i no contractats i/o gestionats directa i personalment per Kayaking Costa Brava, S.C.

Legislació i jurisdicció competent

Kayaking Costa Brava, S.C. i el seu lloc web www.kayakingcostabrava.comse sotmeten amb caràcter general a la legislació i les normes espanyoles. Davant qualsevol incidència seran aplicables les disposicions dels tribunals de Barcelona sempre que no existeixi disposició legal en contra seva.

 

Avís Legal

Identificació del Titular

En compliment de la Llei 34/2002 d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, li informem que l’empresa titular del lloc web www.kayakingcostabrava.com:

  • Titular: Kayaking Costa Brava, S.C.
  • C.I.F.: J-17360785
  • Adreça: C/ Enric Serra, 42. 17130 – L’Escala (Girona)

 

Accés i estada al web

Els nostres continguts

Els nostres clients, subscriptors i usuaris web són íntegrament responsables de la seva conducta, en accedir a la informació de la web, mentre naveguin en la mateixa, així com després d’haver accedit. Per tant, els nostres clients, subscriptors i usuaris són els únics responsables davant Kayaking Costa Brava i tercers de:

  • Les conseqüències que es puguin derivar d’una utilització, amb finalitats o efectes il·lícits o contraris al present document, de qualsevol contingut de la web, elaborat o no per Kayaking Costa Brava, publicat o no sota el seu nom de forma oficial.
  • Les conseqüències que es puguin derivar de la utilització contrària al contingut del present document i lesiva dels interessos o drets de tercers, o que de qualsevol forma pugui danyar, inutilitzar o deteriorar la web o els seus serveis o impedir el normal gaudi per altres usuaris.
  • Kayaking Costa Brava es reserva el dret a actualitzar els continguts quan ho estimi convenient, així com a eliminar-los, limitar-los o impedir l’accés a ells, de manera temporal o definitiva, així com denegar l’accés a la web a clients i usuaris que facin un mal ús dels continguts i/o incompleixin qualsevol de les condicions que apareixen en el present document.

Kayaking Costa Brava informa que no garanteix:

  1. Que l’accés al web i/o als webs d’enllaç sigui ininterromput o lliure d’error.
  2. Que el contingut o programari al qual els clients, subscriptors i usuaris accedeixin a través de la web o de les webs d’enllaç no continguin cap error, virus informàtic o d’altres elements que puguin produir alteracions en el seu sistema o en els documents electrònics i fitxers emmagatzemats en el seu sistema informàtic o causi qualsevol altre tipus de dany.
  3. L’aprofitament que de la informació o contingut d’aquesta web o webs d’enllaç que els clients, subscriptors i usuaris poguessin realitzar per als seus propòsits personals.

La informació continguda en aquesta pàgina web ha de ser considerada pels clients, subscriptors i usuaris com a divulgativa i orientadora, tant en relació amb la seva finalitat com als seus efectes, per aquest motiu:

Kayaking Costa Brava, S.C. no garanteix l’exactitud de la informació continguda en aquesta web i per tant no assumeix responsabilitat alguna sobre els possibles perjudicis o incomoditats per als usuaris que poguessin derivar-se d’alguna inexactitud present en la web.