COVID-19 MEASURES: Acting upon the healthcare recommendations, we have temporarily cancelled some of our services, made some changes and implemented specific procedures with regard to others in order to offer the utmost safety. We apologise for any inconvenience caused, but they are for the sake of everyone. Find out more about the measures here

Programa per empreses

Activitats

A Kayaking Costa Brava oferim experiències per a grups d’empresa orientades a aconseguir objectius i resultats a mida de cada client. El caiac de mar esdevé una eina ideal per fomentar les relacions personals i el treball en equip, tot dins d’un ambient distès i relaxat realitzant una activitat a l’aigua i en contacte constant amb la natura.

Excursions guiades en caiac

Informació

Gràcies al caiac podem gaudir d’un punt de vista diferent de la Costa Brava. És un mitja de navegació fàcil d’utilitzar i que ens permet arribar on d’altres embarcacions no poden. Navegarem vorejant el litoral, endinsant-nos en les seves coves, passant entre roques…i descobrint els seus aspectes naturals i històrics-culturals.

 

Aquestes excursions es poden realitzar des de les platges de TAMARIU, CASTELL, PORTLLIGAT I MONTGÓ . Cada platja té el seu itinerari d’anada i tornada que comença i acaba a la mateixa platja. En funció de la data de l’activitat i el número de participants no tots els itineraris estaran disponibles.

Descripció de l’activitat: Sortint de la platja escollida anirem resseguint la costa tot passant pels indrets més característics de la zona. Tot això acompanyats pels nostres guies i una embarcació de seguretat. En funció de la duració de l’itinerari es fa una parada de descans. L’excursió comença i acaba a la mateixa platja.

En funció del nombre de participants realitzem aquetes excursions amb dos tipus de caiacs: els caiacs de travessia (tancats) per a grups reduïts de 8 participants mínim i 12-14 participants màxim, o amb caiacs dobles autobuidables (oberts) per a grups amb un mínim de 14 participants.

Consulteu-nos qualsevol interès en modificar les condicions d’aquesta activitat. En funció de les vostres peticions us farem un pressupost a mida.

Durada: de 2 a 4 hores (en funció del número de participants , tipus de caiac i/o preferències). Podem adaptar la duració en funció de les necessitats sempre i quan sigui possible pel tipus d’excursió i caiac.
Nivell: Fàcil, apte per a tothom.

Calendari

Amb caiacs de travessia: Tot l’any excepte el mes d’agost i caps de setmana de juny i juliol; sempre en funció de la disponibilitat del calendari de reserves, guies i itinerari.

Amb caiacs dobles autobuidables: entre setmana durant els mesos de maig, juny i setembre; en funció de la disponibilitat del calendari de reserves, guies i itinerari.

L’activitat no inclou el transport fins el punt d’origen.

Informació pràctica

Què inclou l’activitat:

 • Material tècnic: caiac, pala, armilla.
 • Guies-instructors
 • Embarcació de seguretat
 • Assegurança

Què hem de portar:

 • Banyador o pantalons per mullar.
 • Protecció solar i gorra.
 • Samarreta per mullar (adient a l’època).
 • Ulleres de sol amb dispositiu de subjecció per no perdre-les.
 • Calçat tancat apte per activitats aquàtiques i amb subjecció al peu (tipus escarpins o esportives velles que es puguin mullar).
 • Beguda per hidratar-se.
 • Alguna cosa per menjar (opcional)
Condicions i requisits
 • Imprescindible saber nedar.
 • Edat mínima de 13 anys i 145 cm d’alçada ( per les excursions en caiac de travessia)
 • Consultar prèviament amb Kayaking Costa Brava l’edat mínima per les excursions realitzades amb caiacs autobuidables.
 • Pes inferior a 120 Kg; alçada inferior a 2m (consultar amb el centre en cas de tenir un pes i/o una alçada igual o superior a les indicades).
 • Els menors d’edat hauran d’anar acompanyats d’una persona responsable.
 • Informar prèviament a Kayaking Costa Brava en cas de patir alguna discapacitat, disfunció o patologia, i/o algun tipus d’al·lèrgia o malaltia que s’hagi de tenir en compte a l’hora de fer l’activitat, també cal informar de possibles estats de gestació abans de contractar qualsevol activitat.
 • Durant la sessió és obligatori l’ús de l’armilla salvavides (proporcionada per Kayaking Costa Brava).
 • Cal portar l’equipament personal necessari i requerit per Kayaking Costa Brava.
 • Seguir en tot moment les indicacions dels tècnics/ instructors, tant en el funcionament de l’activitat com en l’ús del material tècnic.
 • Imprescindible reserva prèvia. Per confirmar una reserva el client haurà d’abonar una bestreta, o bé el 100% de l’import total de l’activitat en funció del nombre de participants i tipus d’activitat.
 • Es responsabilitat del client desplaçar-se fins el lloc de la sortida de l’activitat.
 • Les nostres activitats estan subjectes a les condicions meteorològiques i a l’estat del mar, això fa que sigui possible canvis d’última hora, com canvi del punt de sortida de l`activitat o l’anul·lació total d’aquesta. Kayaking Costa Brava sempre comunica i consulta prèviament amb el client la conformitat d’ aquests canvis mitjançant trucada telefònica, correu electrònic o missatge de text /veu al mòbil, per aquesta raó recomanem que verifiqueu un dia abans de la sortida si teniu missatges al mòbil o email indicant els canvis; Kayaking Costa Brava no es fa responsable que el client es desplaci innecessàriament per no assabentar-se dels canvis.

Es recomana no portar objectes de valor a les platges (tant en el servei de lloguer com d’excursions guiades). Kayaking Costa Brava no disposa d’una estructura adient per la custodia del material personal, per aquest motiu no es fa responsable de possibles pèrdues o danys en el material personal custodiat.

Contractació de l’activitat i Política de Cancel·lació

Les tarifes són per persona (excepte tarifes a mida per a grups) i amb IVA inclòs . Aquest preu inclou l’equipament tècnic necessari i de seguretat: caiac, armilla, pala i casc (aquest últim a les sortides que ho requereixin), dos guies titulats i una embarcació de seguretat. La contractació de serveis externs ( allotjament, transport..) serà a càrrec del client, si bé de vegades poden ser gestionats per Kayaking Costa Brava.

 

 1. Imprescindible reserva prèvia.
 2. En el moment de la confirmació de la reserva, el client haurà d’abonar una bestreta o el 100% de l’import total de l’activitat, en funció del nombre de participants i tipus d’excursió.
 3. Les nostres activitats estan subjectes a les condicions meteorològiques i a l’estat del mar. Per aquest motiu Kayaking Costa Brava es pot veure obligada a canviar o cancel·lar l’activitat inclòs el mateix dia de l’activitat; en aquest cas el client tindrà dret a l’ajornament de l’activitat o a la devolució de l’import abonat.
 4. Si cancel·la o modifica el client s’aplicaran els següents criteris de penalització:
  • Deu dies abans està penalitzat amb el 25% de l’import total de la reserva
  • De nou a quatre dies abans està penalitzat amb el 50% de l’import total de la reserva
  • Tres dies abans o menys està penalitzat amb el 100% de l’import total de la reserva
 5. Els nostres serveis inclouen Assegurança de Responsabilitat Civil i Assegurança d’Accidents. L’assegurança de Responsabilitat Civil Pòlissa Nº1200050146, assegurança d’Accidents Pòlissa Nº1300000361, contractades amb la companyia asseguradora Berkley. L’assegurança d’Accidents no cobreix a partir de 65 anys. La informació completa sobre les condicions i cobertures de les assegurances està a disposició dels clients i s’enviarà a qui la demani.
 6. El contracte i responsabilitat de Kayaking Costa Brava afecta exclusivament al treball directe dels seus tècnics i a l’organització de l’activitat.
 7. Des de la confirmació de la reserva el client assumirà de manera expressa la totalitat de les presents Condicions Generals. En el cas que una persona reservi per una altra/es, assumeix al/s seu/s nom/s totes i cadascuna d’aquestes Condicions.

Galeria d’imatges