MESURES COVID 19: En base a les recomanacions sanitàries hem anul·lat provisionalment alguns dels nostres serveis, i hem adoptat canvis i protocols específics sobre la resta per tal d’oferir-vos la màxima seguretat. Sentim les molèsties d’aquestes mesures, preses pel bé de tots. Informa’t aquí de les mesures adoptades.

Excursions guiades

Activitats

 

Oferim excursions guiades amb caiac de travessia pels espais naturals més interessants de la Costa Brava. Podràs descobrir racons amagats, cales inaccessibles i coves de gran bellesa.

disposem de

xecs regals

de les teves excursions guiades

Excusions guiades

Portlligat

Sortint des de Portlligat fem varies rutes pel Parc Natural del Cap de Creus, un espai natural de primer ordre dotat d’una peculiar configuració geològica i climatològica que formen un paisatge ben singular.

Cap de creus – 1/2 dia Excursió familiar del Cap de Creus – 2 hores

Excusions guiades - Cala Montgó

Cala Montgó

Cala Montgó situada dins del Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter, comprèn la costa del Massís del Montgrí, caracteritzada pels seus imponents penya-segats trencats per petites cales, esquerdes, túnels i coves de gran bellesa que justifiquen plenament el qualificatiu de Costa Brava.

Més informació
Excusions guiades

Tamariu

La zona de Tamariu caracteritzada per l’abundància de vegetació, presenta una costa retallada amb profundes cales, passos estrets i coves espectaculars que fan d’aquest recorregut una experiència inoblidable.

Tamariu Nord – 1/2 dia Tamariu Sud – 1/2 dia

Excusions guiades - Platja Castell

Platja Castell

Al paratge de Castell – Cap Roig gaudim d’un entorn únic, que ofereix un dels conjunts de cales més paradisíaques i verges de tota la Costa Brava. Salvada ‘in-extremis’ de la urbanització, trobem un paisatge mediterrani idíl·lic afortunadament ja protegit.

Més informació

consulta les nostres excursions extraordinàries

Especialment programades per a descobrir altres indrets interessants o gaudir de fenòmens astronòmics singulars.