MESURES COVID 19: En base a les recomanacions sanitàries hem anul·lat provisionalment alguns dels nostres serveis, i hem adoptat canvis i protocols específics sobre la resta per tal d’oferir-vos la màxima seguretat. Sentim les molèsties d’aquestes mesures, preses pel bé de tots. Informa’t aquí de les mesures adoptades.

Programa educatiu

Activitats

Descobreix el programa que més s’ajusti a les teves necessitats, tots junts palejarem, jugarem, descobrirem, …gaudirem d’un taller al mar!

Caiac de mar bàsic

Caiac de mar bàsic

Activitat guiada amb l’objectiu de realitzar un primer contacte amb l’esport del caiac de mar tot divertint-nos i descobrint el medi que ens envolta

més informació
Descoberta del Parc Natural de Cap de Creus

Descoberta de l'entorn natural

Descoberta del Parc Natural del Cap de Creus. A través de l’activitat esportiva del caiac de mar, podrem conèixer la fauna, la flora i la geologia del litoral del parc; també coneixerem el material necessari i les maniobres bàsiques de l’activitat del caiac.

més informació
Caiac de mar tècnic

Caiac de mar tècnic

Activitat esportiva amb caiac de travessia individual amb l’objectiu de d’apendre sobre el material necessari per l’activitat, les tècniques de control i maniobra i de seguretat i rescat, posant-ho tot plegat en pràctica en un entorn natural de gran interès.

més informació
Caiac de mar tècnic avançat

Caiac de mar tècnic avançat

Activitat esportiva amb caiac de travessia individual amb l’objectiu de conèixer el material necessari per l’activitat, conèixer, a nivell avançat, les tècniques de control i maniobra del caiac, així com les de seguretat i rescat, Adquirir coneixements de navegació, control de grups i avaluació de riscos i posar en pràctica aquests coneixements.

més informació