MESURES COVID 19: En base a les recomanacions sanitàries hem anul·lat provisionalment alguns dels nostres serveis, i hem adoptat canvis i protocols específics sobre la resta per tal d’oferir-vos la màxima seguretat. Sentim les molèsties d’aquestes mesures, preses pel bé de tots. Informa’t aquí de les mesures adoptades.

Programa educatiu

Activitats

A Kayaking Costa Brava oferim programes educatius adreçats a grups escolars de diferents edats per tal de combinar l’activitat esportiva del caiac de mar amb la descoberta del nostre entorn natural més immediat, el Mar.

Caiac de mar bàsic

El caiac és el mitja ideal que ens permet, d’una forma molt divertida i sostenible, conèixer la vida i els ambients més propers al mar, descobrir les cales i la seva vegetació, apropar-se a les roques per veure la estratificació del litoral, observar els ocells i els peixos més comuns, orientar-nos i viure en directe la cinètica de les onades i els vents.

Aquests programes no són tancats i estem oberts a qualsevol suggeriment per poder-nos adaptar a les vostres necessitats.
Conscients de la importància del nostre entorn volem transmetre el respecte i l’estima al medi natural a través de totes les nostres activitats. Els nostres guies-instructors de caiac són també guies acreditats del Parc Natural del Cap de Creus i el Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter.

Descobreix el programa que més s’ajusti a les teves necessitats, tots junts palejarem, jugarem, descobrirem, …gaudirem d’un taller al mar!

Informació

Activitat guiada amb l’objectiu de realitzar un primer contacte amb l’esport del caiac de mar, conèixer el material necessari per l’activitat i  les  seves maniobres bàsiques.
Sobre la mateixa platja expliquem la tècnica bàsica del paleig i altres nocions teòriques com a introducció, s’equipa als alumnes  i embarquem per fer una sessió divertida de jocs i/o recorreguts adaptats al grup i a l’edat dels participants.
Utilitzem els caiacs autobuidables dobles ja que són embarcacions segures i molt estables ideals per fer activitats amb grups.
L’activitat s’adaptarà al nombre d’alumnes participants. A partir de cert nombre de participants el grup es dividirà en subgrups i es realitzarà l’activitat per torns.

Ficha técnica

Durada: l’activitat requereix una durada entre 1:30h a 2h
Temporalitat i lloc: Activitat pensada per realitzar-la els mesos de maig, juny i setembre a les nostres bases de Cala Montgó i Portlligat. Tot i això estem oberts a realitzar-la altres mesos i/o en altres bases de l’empresa ( Tamariu i Platja Castell), consulta’ns la possibilitat de fer-ho.
Preu: a partir de 14 Euros / per alumne  (mínim 20 alumnes).
En funció del nº d’alumnes del grup el preu pot variar, consulta’ns pressupost sense compromís.
Nivells educatius als quals s’adreça:

 • 5è i 6è de primària
 • Secundària
 • Batxillerat
Información práctica
Què inclou l’activitat
 • Material tècnic ( caiac, pala i armilla)
 • Guia / Tècnic en caiac de mar
 • Embarcació de seguretat
 • Assegurança
Què hem de portar
 • Banyador o pantalons que puguem mullar.
 • Protecció solar i gorra.
 • Samarreta tèrmica o licra per mullar .
 • Ulleres de sol amb alguna cinta per agafar-les i no perdre-les.
 • Calçat tancat que es pugui mullar (tipus escarpins, sandàlies tancades o esportives velles..).
 • Beguda per hidratar-se.
 • Roba de recanvi i tovallola per quan acabem l’activitat.
Condicions i requisit
 • Imprescindible saber nedar.
 • Durant la sessió és obligatori l’ús de l’armilla salvavides (proporcionada per Kayaking Costa Brava).
 • Cal portar l’equipament personal necessari i requerit per Kayaking Costa Brava.
 • Seguir en tot moment les indicacions del tècnics instructors, tant en el funcionament de l’activitat com en l’ús del material tècnic.
 • Informar prèviament a Kayaking Costa Brava en cas de patir alguna discapacitat, disfunció o patologia, i/o algun tipus d’al·lèrgia o malaltia que s’hagi de tenir en compte a l’hora de fer l’activitat.
 • Imprescindible reserva prèvia. Per confirmar una reserva el centre educatiu haurà d’abonar la bestreta corresponent, el pagament final es realitzarà després de l’activitat en funció del número total d’alumnes.
 • El desplaçament fins a la platja va a càrrec del centre educatiu.

Es recomana no portar objectes de valor a les platges (tant en el servei de lloguer com d’excursions guiades). Kayaking Costa Brava no disposa d’una estructura adient per la custodia del material personal, per aquest motiu no es fa responsable de possibles pèrdues o danys en el material personal custodiat.

Contractació de l’activitat i política de cancel·lació

Les tarifes són per persona (excepte tarifes a mida per a grups) i amb IVA inclòs . Aquest preu inclou l’equipament tècnic necessari i de seguretat: caiac, armilla, pala i casc (aquest últim a les sortides que ho requereixin), dos guies titulats i una embarcació de seguretat. La contractació de serveis externs ( allotjament, transport..) serà a càrrec del client, si bé de vegades poden ser gestionats per Kayaking Costa Brava.

 1. Les nostres activitats estan subjectes a les condicions meteorològiques i a l’estat del mar. Per aquest motiu Kayaking Costa Brava es pot veure obligada a canviar o cancel·lar l’activitat inclòs durant aquesta; en aquest cas el client tindrà dret a l’ajornament de l’activitat o a la devolució de l’import abonat.
 2. Si cancel·la o modifica el client s’aplicaran els següents criteris de penalització:
  • Deu dies abans està penalitzat amb el 25% de l’import total de la reserva
  • De nou a quatre dies abans està penalitzat amb el 50% de l’import total de la reserva
  • Tres dies abans o menys està penalitzat amb el 100% de l’import total de la reserva
 3. Els nostres serveis inclouen Assegurança de Responsabilitat Civil i Assegurança d’Accidents. L’assegurança de Responsabilitat Civil Pòlissa Nº1200050146, assegurança d’Accidents Pòlissa Nº1300000361, contractades amb la companyia asseguradora Berkley. L’assegurança d’Accidents no cobreix a partir de 65 anys. La informació completa sobre les condicions i cobertures de les assegurances està a disposició dels clients i s’enviarà a qui la demani.
 4. El contracte i responsabilitat de Kayaking Costa Brava afecta exclusivament al treball directe dels seus tècnics i a l’organització de l’activitat.
 5. Des de la confirmació de la reserva el client assumirà de manera expressa la totalitat de les presents Condicions Generals. En el cas que una persona reservi per una altra/es, assumeix al/s seu/s nom/s totes i cadascuna d’aquestes Condicions.

Galeria d’imatges