COVID-19 MEASURES: Acting upon the healthcare recommendations, we have temporarily cancelled some of our services, made some changes and implemented specific procedures with regard to others in order to offer the utmost safety. We apologise for any inconvenience caused, but they are for the sake of everyone. Find out more about the measures here

Programa educatiu

Activitats

A Kayaking Costa Brava oferim programes educatius adreçats a grups escolars de diferents edats per tal de combinar l’activitat esportiva del caiac de mar amb la descoberta del nostre entorn natural més immediat, el Mar.

Descoberta de l’entorn natural

Descripció

A través de l’activitat esportiva del caiac de mar podrem observar i explorar la fauna, flora i geologia del litoral de diferents espais protegits de la Costa Brava com els parcs naturals del Cap de Creus i el Montgrí, illes Medes i Baix Ter així com els espais d’interès naturals de Muntanyes de Begur i Castell-Cap Roig; també coneixerem el material necessari i les maniobres bàsiques de l’activitat del caiac. Els nostres guies-instructors de caiac són també guies acreditats dels citats parcs naturals.

Sobre la mateixa platja expliquem la tècnica bàsica del paleig i altres nocions teòriques necessàries, seguidament s’equipa als alumnes  i embarquem per fer un recorregut durant el qual s’identificaran plantes, ocells, peixos i formacions geològiques amb una breu explicació d’aquestes.

Utilitzem els caiacs autobuidables dobles ja que són embarcacions segures i molt estables ideals per fer activitats amb grups.
L’activitat s’adaptarà al nombre d’alumnes participants. A partir de cert nombre de participants el grup es dividirà en subgrups i es realitzarà l’activitat per torns.

Fitxa tècnica

Durada: L’activitat pot tenir una durada de 2 hores (per a totes les edats) o 4  hores (a partir de 1r de secundaria).
Temporalitat i lloc: Activitat pensada per realitzar-la els mesos de maig, juny i setembre. Fora d’aquests mesos consultar disponibilitat. El punt de sortida d’aquesta activitat pot ser qualsevol de les nostres bases: Portlligat ( Parc Natural Cap de Creus), Montgó (Parc natural del Montgrí, illes Medes i Baix Ter), Tamariu (EIN Muntanyes de Begur) i Castell (EIN Castell-Cap Roig).
Preu:
· 15 Euros per alumne ( 2 hores, mínim 20 alumnes)
· 20 Euros per alumne ( 4 hores, mínim 20 alumnes)
En funció del nº d’alumnes del grup el preu pot variar, consulta’ns pressupost sense compromís.
Nivells educatius als quals s’adreça:

 • 5è i 6è de primària
 • Secundària
 • Batxillerat
Informació pràctica
Què inclou l’activitat
 • Material tècnic ( caiac, pala i armilla)
 • Guia / Tècnic en caiac de mar
 • Embarcació de seguretat
 • Assegurança
Què hem de portar
 • Banyador o pantalons que puguem mullar.
 • Protecció solar i gorra.
 • Samarreta tèrmica o licra per mullar .
 • Ulleres de sol amb alguna cinta per agafar-les i no perdre-les.
 • Calçat tancat que es pugui mullar (tipus escarpins, sandàlies tancades o esportives velles..).
 • Beguda per hidratar-se.
 • Roba de recanvi i tovallola per quan acabem l’activitat.
Condicions i requisit
 • Imprescindible saber nedar.
 • Durant la sessió és obligatori l’ús de l’armilla salvavides (proporcionada per Kayaking Costa Brava).
 • Cal portar l’equipament personal necessari i requerit per Kayaking Costa Brava.
 • Seguir en tot moment les indicacions del tècnics instructors, tant en el funcionament de l’activitat com en l’ús del material tècnic.
 • Informar prèviament a Kayaking Costa Brava en cas de patir alguna discapacitat, disfunció o patologia, i/o algun tipus d’al·lèrgia o malaltia que s’hagi de tenir en compte a l’hora de fer l’activitat.
 • Imprescindible reserva prèvia. Per confirmar una reserva el centre educatiu haurà d’abonar la bestreta corresponent, el pagament final es realitzarà després de l’activitat en funció del número total d’alumnes.
 • El desplaçament fins a la platja va a càrrec del centre educatiu.

Es recomana no portar objectes de valor a les platges (tant en el servei de lloguer com d’excursions guiades). Kayaking Costa Brava no disposa d’una estructura adient per la custodia del material personal, per aquest motiu no es fa responsable de possibles pèrdues o danys en el material personal custodiat.

Contractació de l’activitat i política de cancel·lació

Les tarifes són per persona (excepte tarifes a mida per a grups) i amb IVA inclòs . Aquest preu inclou l’equipament tècnic necessari i de seguretat: caiac, armilla, pala i casc (aquest últim a les sortides que ho requereixin), dos guies titulats i una embarcació de seguretat. La contractació de serveis externs ( allotjament, transport..) serà a càrrec del client, si bé de vegades poden ser gestionats per Kayaking Costa Brava.

 1. Les nostres activitats estan subjectes a les condicions meteorològiques i a l’estat del mar. Per aquest motiu Kayaking Costa Brava es pot veure obligada a canviar o cancel·lar l’activitat inclòs durant aquesta; en aquest cas el client tindrà dret a l’ajornament de l’activitat o a la devolució de l’import abonat.
 2. Si cancel·la o modifica el client s’aplicaran els següents criteris de penalització:
  • Deu dies abans està penalitzat amb el 25% de l’import total de la reserva
  • De nou a quatre dies abans està penalitzat amb el 50% de l’import total de la reserva
  • Tres dies abans o menys està penalitzat amb el 100% de l’import total de la reserva
 3. Els nostres serveis inclouen Assegurança de Responsabilitat Civil i Assegurança d’Accidents. L’assegurança de Responsabilitat Civil Pòlissa Nº1200050146, assegurança d’Accidents Pòlissa Nº1300000361, contractades amb la companyia asseguradora Berkley. L’assegurança d’Accidents no cobreix a partir de 65 anys. La informació completa sobre les condicions i cobertures de les assegurances està a disposició dels clients i s’enviarà a qui la demani.
 4. El contracte i responsabilitat de Kayaking Costa Brava afecta exclusivament al treball directe dels seus tècnics i a l’organització de l’activitat.
 5. Des de la confirmació de la reserva el client assumirà de manera expressa la totalitat de les presents Condicions Generals. En el cas que una persona reservi per una altra/es, assumeix al/s seu/s nom/s totes i cadascuna d’aquestes Condicions.

Galeria d’imatges