MESURES COVID 19: En base a les recomanacions sanitàries hem anul·lat provisionalment alguns dels nostres serveis, i hem adoptat canvis i protocols específics sobre la resta per tal d’oferir-vos la màxima seguretat. Sentim les molèsties d’aquestes mesures, preses pel bé de tots. Informa’t aquí de les mesures adoptades.

Activitats socials i ambientals

Activitats

Conscients del valor dels espais naturals que ens envolten, tot l’equip de Kayaking Costa Brava estem especialment sensibilitzats en preservar-los. Per aquesta raó, les nostres activitats es porten a terme d’una manera respectuosa amb el medi ambient i l’entorn social. Amb la vostra ajuda, volem anar una mica més enllà.

Per aquest motiu organitzem una sèrie d’activitats dirigides a millorar l’entorn i a donar suport a altres activitats esportives. Si us hi voleu afegir, només heu de consultar el calendari d’activitats i inscriure-us-hi de forma gratuïta.

Per tal de mantenir-vos al dia sobre aquestes activitats, també us podeu subscriure via RSS, a la nostra secció de notícies o fent-vos seguidors de la nostra pàgina a Facebook.

Neteges dels Litorals amb Caiac

Neteges del litoral amb caiac

Ajuda’ns a mantenir el litoral net. Participa com a voluntari en alguna de les neteges amb caiac que organitzem.

Més informació

Suport curses de natació a mar obert

Suport a curses de natació

La vostra ajuda és imprescindible per acompanyar, guiar i donar suport als nedadors. Anima’t a formar part de l’equip de Kayaking per un dia!.

Més informació

consulta les nostres excursions extraordinàries

Especialment programades per a descobrir altres indrets interessants o gaudir de fenòmens astronòmics singulars.