COVID-19 MEASURES: Acting upon the healthcare recommendations, we have temporarily cancelled some of our services, made some changes and implemented specific procedures with regard to others in order to offer the utmost safety. We apologise for any inconvenience caused, but they are for the sake of everyone. Find out more about the measures here

Activitats Socials i ambientals

Activitats

Conscients del valor dels espais naturals que ens envolten, tot l’equip de Kayaking Costa Brava estem especialment sensibilitzats en preservar l’entorn natural de les platges i les activitats que s’hi porten a terme, d’una manera respectuosa amb el medi ambient i l’entorn social, protagonistes naturals de la nostra activitat.

Suport curses de natació a mar obert

Informació

A Kayaking també ens agrada donar suport a altres activitats esportives realitzades al mar, per això participem des de fa temporades en dos esdeveniments, ja clàssics, com són la MARNATON ( DE CADAQUÉS I BEGUR) I LA RADIKAL MAR BRAVA. Són curses de natació a mar obert on col·laborem, amb les respectives organitzacions, portant recursos materials, personal, experiència per, amb la vostra ajuda imprescindible, acompanyar, guiar i donar suport als nedadors. Si tens experiència amb caiac de mar, participa amb nosaltres com a voluntari encara que no tinguis material propi, nosaltres posem a la teva disposició els nostres caiacs i accessoris de forma gratuïta. Anima’t a formar part de l’equip de Kayaking per un dia!.

L’activitat es realitza durant el matí i té una duració de 5/6 hores.
Es pot participar amb equipament propi i en cas de no disposar-ne nosaltres oferim tot l’equipament sense cost. Els monitors/guies de Kayaking fan el seguiment i lideratge de l’activitat amb el caiac i embarcacions de seguretat.

Les organitzacions respectives proporcionen als voluntaris:

  • Obsequi samarreta
  • Compensació econòmica de 20 €
  • Refrigeri

Condicions i reserves:

 

Particularitats curses

Marnaton Begur

Un repte amb dues distàncies, una curta de 3,5 km (de Sa Tuna a Sa Riera) i una llarga de 7 km (d’Aiguablava a Sa Riera).
Dos travessies al mar de gran bellesa en un entorn natural definit per penya-segats i cales d’aigua cristal·lina, màxima expressió de la Costa Brava. A més a més, celebrarem també una prova de KIDS!
A l’arribada a Sa Riera podreu reposar forces gaudint tots junts amb una Paella.

Marnaton Cadaqués

Una jornada d’aigües obertes que constarà de la mítica travessia de Cap de Creus a Cadaqués (6,5km), una prova mitja de 4km de Portlligat a Cadaqués, una prova curta de 2km de Caials a la Platja de Cadaqués i la MARNATON KIDS.
Com cada any, per la nit, celebrarem una gran festa a la Plaça de Cadaqués.

Radikal Swim Mar Brava

Consta de dues proves: la Radikal MarBrava 7.0 de 7000m, des de Calella de Palafrugell, passant per les Illes Formigues i acabant a Llafranc; i la Radikal MarBrava 1.5 de 1500m, que uneix els pobles costaners de Calella i Llafranc.

Informació d'interès per l'Activitat

Duració 5/6 h.

Materiak: KAYAKING COSTA BRAVA proporciona de forma gratuïta tot el material tècnic (caiac, pales i armilla).

Recomanen portar: calçat tancat i lligat al peu que es pugui mullar (tipus escarpins o esportives velles), ulleres de sol (millor lligades), banyador o pantalons per mullar, samarreta per mullar, protector solar, gorra, una jaqueta paravent o similar per si fes fresca i aigua per hidratar-se.

Activitat gratuïta. Cal reserva prèvia, places limitades.

Galeria d’imatges