MESURES COVID 19: En base a les recomanacions sanitàries hem anul·lat provisionalment alguns dels nostres serveis, i hem adoptat canvis i protocols específics sobre la resta per tal d’oferir-vos la màxima seguretat. Sentim les molèsties d’aquestes mesures, preses pel bé de tots. Informa’t aquí de les mesures adoptades.

Activitats Socials i ambientals

Activitats

Conscients del valor dels espais naturals que ens envolten, tot l’equip de Kayaking Costa Brava estem especialment sensibilitzats en preservar l’entorn natural de les platges i les activitats que s’hi porten a terme, d’una manera respectuosa amb el medi ambient i l’entorn social, protagonistes naturals de la nostra activitat.

Suport curses de natació a mar obert

Informació

A Kayaking també ens agrada donar suport a altres activitats esportives realitzades al mar, per això participem des de fa temporades en dos esdeveniments, ja clàssics, com són la MARNATON ( DE CADAQUÉS I BEGUR) I LA RADIKAL MAR BRAVA. Són curses de natació a mar obert on col·laborem, amb les respectives organitzacions, portant recursos materials, personal, experiència per, amb la vostra ajuda imprescindible, acompanyar, guiar i donar suport als nedadors. Si tens experiència amb caiac de mar, participa amb nosaltres com a voluntari encara que no tinguis material propi, nosaltres posem a la teva disposició els nostres caiacs i accessoris de forma gratuïta. Anima’t a formar part de l’equip de Kayaking per un dia!.

L’activitat es realitza durant el matí i té una duració de 5/6 hores.
Es pot participar amb equipament propi i en cas de no disposar-ne nosaltres oferim tot l’equipament sense cost. Els monitors/guies de Kayaking fan el seguiment i lideratge de l’activitat amb el caiac i embarcacions de seguretat.

Les organitzacions respectives proporcionen als voluntaris:

  • Obsequi samarreta
  • Compensació econòmica de 20 €
  • Refrigeri

Condicions i reserves:

 

Particularitats curses

Marnaton Begur

Un repte amb dues distàncies, una curta de 3,5 km (de Sa Tuna a Sa Riera) i una llarga de 7 km (d’Aiguablava a Sa Riera).
Dos travessies al mar de gran bellesa en un entorn natural definit per penya-segats i cales d’aigua cristal·lina, màxima expressió de la Costa Brava. A més a més, celebrarem també una prova de KIDS!
A l’arribada a Sa Riera podreu reposar forces gaudint tots junts amb una Paella.

Marnaton Cadaqués

Una jornada d’aigües obertes que constarà de la mítica travessia de Cap de Creus a Cadaqués (6,5km), una prova mitja de 4km de Portlligat a Cadaqués, una prova curta de 2km de Caials a la Platja de Cadaqués i la MARNATON KIDS.
Com cada any, per la nit, celebrarem una gran festa a la Plaça de Cadaqués.

Radikal Swim Mar Brava

Consta de dues proves: la Radikal MarBrava 7.0 de 7000m, des de Calella de Palafrugell, passant per les Illes Formigues i acabant a Llafranc; i la Radikal MarBrava 1.5 de 1500m, que uneix els pobles costaners de Calella i Llafranc.

Informació d'interès per l'Activitat

Duració 5/6 h.

Materiak: KAYAKING COSTA BRAVA proporciona de forma gratuïta tot el material tècnic (caiac, pales i armilla).

Recomanen portar: calçat tancat i lligat al peu que es pugui mullar (tipus escarpins o esportives velles), ulleres de sol (millor lligades), banyador o pantalons per mullar, samarreta per mullar, protector solar, gorra, una jaqueta paravent o similar per si fes fresca i aigua per hidratar-se.

Activitat gratuïta. Cal reserva prèvia, places limitades.

Galeria d’imatges