MESURES COVID 19: En base a les recomanacions sanitàries hem anul·lat provisionalment alguns dels nostres serveis, i hem adoptat canvis i protocols específics sobre la resta per tal d’oferir-vos la màxima seguretat. Sentim les molèsties d’aquestes mesures, preses pel bé de tots. Informa’t aquí de les mesures adoptades.

Activitats Socials i ambientals

Activitats

Conscients del valor dels espais naturals que ens envolten, tot l’equip de Kayaking Costa Brava estem especialment sensibilitzats en preservar l’entorn natural de les platges i les activitats que s’hi porten a terme, d’una manera respectuosa amb el medi ambient i l’entorn social, protagonistes naturals de la nostra activitat.

Neteges del litoral amb caiac

Informació

Sensibilitzats en la conservació dels espais naturals organitzem cada temporada, juntament amb els ajuntaments implicats i altres associacions i empreses, una neteja en caiac dels litorals de Tamariu (Palafrugell), Castell – Cap Roig (Palamós) i Portlligat (Cadaqués). Aportem la nostra experiència, personal i equips i només ens cal la teva col·laboració com a voluntari per a fer-ho possible. Junts netejarem un tros de costa, gaudirem d’una sortida en caiac, farem noves amistats i ens ho passarem d’allò més bé!.

Aquesta activitat consisteix en treure la brossa que ens anem trobant a les cales o al mar tot vorejant la costa amb caiac. Ho fem amb caiacs autobuidables individuals o dobles per tal de facilitar la tasca de neteja i perquè l’activitat sigui apta per a tots els públics.

Per fer-ho possible necessitem l’ajuda de voluntaris que vulguin participar amb nosaltres en aquesta tasca. No es requereix experiència ni condició física especial. L’activitat es realitza durant el matí i té una duració de 4 hores.
Proporcionem, sense cap cost, tot el material necessari: caiac, pala , armilla i bosses d’escombraries. Els monitors/guies de Kayaking fan el seguiment i control de l’activitat amb el caiac i una embarcació de suport que també serveix per recollir la brossa trobada.

Finalitzada la neteja sempre hi ha un refrigeri per a tots els participants.

Particularitats de cada Neteja

La neteja de Tamariu es fa conjuntament amb l’empresa Giroguies i l’Associació d’Amics i Veïns de Tamariu. Es pot participar fent la neteja per mar i en caiac, o per terra i fent la ruta de senderisme (organitzada per Giroguies).

La neteja de Platja Castell es fa conjuntament amb l’àrea de Medi Ambient de Palamós i l’Ajuntament de Palamós.

La neteja de Portllitgat es fa conjuntament amb l’Escola d’en Mar i l’Ajuntament de Cadaqués.

Informació d'interès per l'Activitat

Duració 4 h.

Materiak: KAYAKING COSTA BRAVA proporciona de forma gratuïta tot el material tècnic (caiac, pales i armilla) i bosses d’escombraries.

Recomanen portar: calçat tancat i lligat al peu que es pugui mullar (tipus escarpins o esportives velles), guants de làtex o similar per recollir la brossa, ulleres de sol (millor lligades), banyador o pantalons per mullar, samarreta per mullar, protector solar, gorra, una jaqueta paravent o similar per si fes fresca i aigua per hidratar-se.

Activitat gratuïta. Cal reserva prèvia, places limitades.

Galeria d’imatges