COVID-19 MEASURES: Acting upon the healthcare recommendations, we have temporarily cancelled some of our services, made some changes and implemented specific procedures with regard to others in order to offer the utmost safety. We apologise for any inconvenience caused, but they are for the sake of everyone. Find out more about the measures here

Activitats Socials i ambientals

Activitats

Conscients del valor dels espais naturals que ens envolten, tot l’equip de Kayaking Costa Brava estem especialment sensibilitzats en preservar l’entorn natural de les platges i les activitats que s’hi porten a terme, d’una manera respectuosa amb el medi ambient i l’entorn social, protagonistes naturals de la nostra activitat.

Neteges del litoral amb caiac

Informació

Sensibilitzats en la conservació dels espais naturals organitzem cada temporada, juntament amb els ajuntaments implicats i altres associacions i empreses, una neteja en caiac dels litorals de Tamariu (Palafrugell), Castell – Cap Roig (Palamós) i Portlligat (Cadaqués). Aportem la nostra experiència, personal i equips i només ens cal la teva col·laboració com a voluntari per a fer-ho possible. Junts netejarem un tros de costa, gaudirem d’una sortida en caiac, farem noves amistats i ens ho passarem d’allò més bé!.

Aquesta activitat consisteix en treure la brossa que ens anem trobant a les cales o al mar tot vorejant la costa amb caiac. Ho fem amb caiacs autobuidables individuals o dobles per tal de facilitar la tasca de neteja i perquè l’activitat sigui apta per a tots els públics.

Per fer-ho possible necessitem l’ajuda de voluntaris que vulguin participar amb nosaltres en aquesta tasca. No es requereix experiència ni condició física especial. L’activitat es realitza durant el matí i té una duració de 4 hores.
Proporcionem, sense cap cost, tot el material necessari: caiac, pala , armilla i bosses d’escombraries. Els monitors/guies de Kayaking fan el seguiment i control de l’activitat amb el caiac i una embarcació de suport que també serveix per recollir la brossa trobada.

Finalitzada la neteja sempre hi ha un refrigeri per a tots els participants.

Particularitats de cada Neteja

La neteja de Tamariu es fa conjuntament amb l’empresa Giroguies i l’Associació d’Amics i Veïns de Tamariu. Es pot participar fent la neteja per mar i en caiac, o per terra i fent la ruta de senderisme (organitzada per Giroguies).

La neteja de Platja Castell es fa conjuntament amb l’àrea de Medi Ambient de Palamós i l’Ajuntament de Palamós.

La neteja de Portllitgat es fa conjuntament amb l’Escola d’en Mar i l’Ajuntament de Cadaqués.

Informació d'interès per l'Activitat

Duració 4 h.

Materiak: KAYAKING COSTA BRAVA proporciona de forma gratuïta tot el material tècnic (caiac, pales i armilla) i bosses d’escombraries.

Recomanen portar: calçat tancat i lligat al peu que es pugui mullar (tipus escarpins o esportives velles), guants de làtex o similar per recollir la brossa, ulleres de sol (millor lligades), banyador o pantalons per mullar, samarreta per mullar, protector solar, gorra, una jaqueta paravent o similar per si fes fresca i aigua per hidratar-se.

Activitat gratuïta. Cal reserva prèvia, places limitades.

Galeria d’imatges