COVID-19 MEASURES: Acting upon the healthcare recommendations, we have temporarily cancelled some of our services, made some changes and implemented specific procedures with regard to others in order to offer the utmost safety. We apologise for any inconvenience caused, but they are for the sake of everyone. Find out more about the measures here

Campanya per a seguir promovent la conservació dels ecosistemes marins i la població del dofí mular a la zona de Cap de Creus.

Enguany Submon.org es re-inventen per a poder continuar amb #DofinsDeTramuntana a la zona del Parc Natural del Cap de Creus. Per a aquesta 4º edició, els hi ha estat impossible aconseguir tots el fons necessaris, és per això que l’han obert a la participació ciutadana. Volen continuar amb estudis sobre aquesta espècie emblemàtica, el dofí mular (Tursiops truncatus), i més especialment aquest any, en el que no volen perdre l’oportunitat de veure l’efecte que ha pogut tenir el nostre confinament sobre la fauna marina.

És per això que us animen a fer-ne difusió i participar en la campanya:

Submon.org treballa per a conservar la biodiversitat marina i per assolir un ús sostenible del medi marí. Ho fa promovent un canvi en la relació de la societat amb el mar, amb actuacions in situ i utilitzant i transmetent coneixement.