Excursions guiades

Activitats

Tamariu Sud (Mig dia)

Recorregut
Sortida / Arribada: Tamariu (Palafrugell)
Com arribar
Recorregut

Track wikiloc
Sortint de la platja de Tamariu i seguint la costa en direcció sud, iniciem el nostre recorregut fins a Cala Gens o El Cau.

Al principi naveguem per una costa rocosa i dentada, on apareixen Cala d’en Roig, Cala Gamarús i fins arribar a la punta de la Musclera Llarga i la Musclera Trencada. Seguidament ens endinsem fins a Cala Pedrosa, una platja codolenca però amb aigües tranquil·les que compte amb una antiga barraca molt ben conservada.

Tot seguit jugant entre els esculls sortim de Cala Pedrosa, a partir d’aquí la costa va guanyant alçada amb magnífics penya-segats poblats per pinedes. Podem gaudir d’entrar a la Cova de la Truja, i contemplar el Puig dels Frares (123 m). Tot costejant arribem al final del nostre recorregut, Cala Gens o cala El Cau; abans però haurem entrat en una altre cova anomenada la Cova del Tabac.

Cala Gens ofereix una caleta íntima i amagada, però identificable gràcies a una petita illa Roja situada a l’entrada. A dins del bosc es troba la històrica Font dels Ermitants. Abans de tornar  cap a Tamariu val la pena acostar-se fins a la base del Cap de Sant Sebastià i gaudir de les vistes cap a Llafranc, Calella de Palafrugell, el Cap Roig i les illes Formigues.

Preu per persona

50€ (IVA INCLÒS)

 

Inclou

Dos guies-instructors, embarcació de suport, caiac de travessia, pala, armilla, casc i snack.

Horari

Possibilitat de fer-ho en dos torns:
Matí: de 9h a 13h
Tarda: de 15h a 19h

*edat mínima requerida 13 anys i 145 cm d’alçada

Fitxa tècnica

Sortida indicada per a persones sense experiència.
S’utilitzen caiacs de travessia individuals, opcional caiacs dobles amb petició expressa en el moment de la reserva.

Durada: Mig dia
Distància en Km: 7,2
Milles nàutiques: 3,9
Dificultat: Baixa
Temps: 3,5 h

Què cal portar?

Material personal requerit:

 • Banyador
 • Protecció solar i gorra
 • Samarreta per mullar
 • Ulleres de sol amb dispositiu de subjecció
 • Calçat adient per activitats aquàtiques (amb subjecció al peu, tipus sandàlies, escarpins o un calçat vell)
 • Beguda per hidratar-se (us recomanem portar més aigua a part de la proporcionada a l’snack)
 • Roba de recanvi per després de l’activitat
Requeriments i política de cancel·lació

CONDICIONS I REQUISITS:

 • Imprescindible saber nedar.
 • Edat mínima de 13 anys i 145 cm d’alçada.
 • Pes inferior a  120 Kg; alçada inferior a 2m (consultar amb el centre en cas de tenir un pes i/o una alçada igual o superior a les indicades).
 • Els menors d’edat hauran d’anar acompanyats d’una persona responsable.
 • Informar a Kayaking Costa Brava (abans de contractar el servei) en cas de patir alguna discapacitat, disfunció o patologia, i/o algun tipus d’al·lèrgia o malaltia que s’hagi de tenir en compte a l’hora de fer l’activitat, també cal informar de possibles estats de gestació abans de contractar qualsevol activitat.
 • Durant la sessió és obligatori l’ús de l’armilla d’ajuda a la flotabilitat (proporcionada per Kayaking Costa Brava).
 • Cal portar l’equipament personal necessari i requerit per Kayaking Costa Brava.
 • Seguir en tot moment les indicacions dels tècnics/ instructors tant en el funcionament de l’activitat com en l’ús del material tècnic.
 • Imprescindible reserva prèvia. Per confirmar una reserva el client haurà d’abonar el 100% de l’import total.
 • És responsabilitat del client desplaçar-se fins el lloc de la sortida de l’activitat. Les excursions guiades tenen el punt de sortida a les platges corresponents: ruta de Tamariu a la platja de Tamariu (Palafrugell), ruta de Castell a la platja de Castell ( Palamós), ruta de Cala Montgó a la platja de Cala Montgó (l’Escala) i la ruta de Portlligat a la platja de Portllligat (Cadaqués). No podem proporcionar una adreça concreta ja que es tracta de la mateixa platja ( a la sorra).  En el cas que el client es presenti a la nostra oficina de l’Escala, Kayaking Costa Brava no realitzarà el desplaçament del client al punt de partida, comportant la possible pèrdua de la reserva.
 • Les nostres activitats estan subjectes a les condicions meteorològiques canviants i a l’estat del mar, això fa que Kayaking Costa Brava es vegi obligada a comunicar canvis d’última hora, com canvi del punt de sortida de l`activitat o l’anul·lació total d’aquesta. Kayaking Costa Brava sempre comunica i consulta amb el client la conformitat d’ aquests canvis mitjançant trucada telefònica , correu electrònic o missatge de text /veu al mòbil, per aquesta raó recomanem que verifiqueu un dia abans de la sortida si teniu missatges indicant els canvis.  En aquestes circumstàncies Kayaking Costa Brava no es fa responsable del desplaçament innecessari per part del client .

Es recomana no portar objectes de valor a les platges (tant en el servei de lloguer com d’excursions guiades). Kayaking Costa Brava no disposa d’una estructura adient per la custodia del material personal, per aquest motiu no es fa responsable de possibles pèrdues o danys en el material personal custodiat.

CONTRACTACIÓ DE LES EXCURSIONS GUIADES I POLÍTICA DE CANCEL·LACIÓ

Les tarifes són per persona (excepte tarifes a mida per a grups) i amb IVA inclòs . Aquest preu inclou l’equipament tècnic necessari i de seguretat: caiac, armilla, pala i casc (aquest últim a les sortides que ho requereixin), dos guies titulats i una embarcació de seguretat. La contractació de serveis externs ( allotjament, transport..) serà a càrrec del client, si bé de vegades poden ser gestionats per Kayaking Costa Brava.

1- Imprescindible reserva prèvia.

2- En el moment de la confirmació de la reserva, el client haurà d’abonar el 100% de l’import total.

3- Les nostres activitats estan subjectes a les condicions meteorològiques i a l’estat del mar. Per aquest motiu Kayaking Costa Brava es pot veure obligada a canviar o cancel·lar l’activitat inclòs durant aquesta; en aquest cas el client tindrà dret a l’ajornament de l’activitat o a la devolució de l’import abonat.

4- Si cancel·la o modifica el client s’aplicaran els següents criteris de penalització:

 • Deu dies abans està penalitzat amb el 25% de l’import total de la reserva
 • De nou a quatre dies abans està  penalitzat amb el 50% de l’import total de la reserva
 • Tres dies abans o menys està penalitzat amb el 100% de l’import total de la reserva

5- Els nostres serveis inclouen Assegurança de Responsabilitat Civil i Assegurança d’Accidents. L’assegurança de Responsabilitat Civil Pòlissa Nº1200050146, assegurança d’Accidents Pòlissa Nº1300000361, contractades amb la companyia asseguradora Berkley. L’assegurança d’Accidents no cobreix a partir de 65 anys. La informació completa sobre les condicions i cobertures de les assegurances està a disposició dels clients i s’enviarà a qui la demani.

6- El contracte i responsabilitat de Kayaking Costa Brava afecta exclusivament al treball directe dels seus tècnics i a l’organització de l’activitat.

7-Des de la confirmació de la reserva el client assumirà de manera expressa la totalitat de les presents Condicions Generals. En el cas que una persona reservi per una altra/es, assumeix al/s seu/s nom/s totes i cadascuna d’aquestes Condicions.

Galeria d’imatges

t’ha interessat aquesta excursió?

Si vols reservar aquesta excursió truca’ns al: +34 972 773 806