Excursions extraordinàries

Activitats

Al llarg de l’any organitzem excursions extraordinàries, especialment programades per a descobrir altres indrets interessants de la Costa Brava o gaudir de fenòmens astronòmics singulars.

Sortida del Sol a la cova d'en Gispert

Sortida del Sol a la cova d'en Gispert

A Tamariu es produeix un fenomen astronòmic d’allò més extraordinari. La combinació de la forma rectilínia de la Cova d’en Gispert amb la seva orientació cap a l’Est fa que, dos cops l’any, el sol surti exactament alineat a la cova.

Més informació
Illes Formigues (caiac+snorkel)

Illes Formigues (caiac+snorkel)

Activitat que combina la navegació en caiac des de la platja de Castell fins a les illes Formigues amb l’exploració del fons marins d’aquest petit arxipèlag a través d’una activitat guiada de snorkel. I tot plegat a l’interior de l’Espai natural Castell-Cap Roig.

Més informació
Ruta pel Cap de Creus, Paratje de Tudela

Cap de Creus + Paratge de Tudela (un dia)

Activitat que combina la navegació en caiac des de Portlligat fins a Cala Culip tot vorejant el mític i emblemàtic Cap de Creus i des d’allí, la visita guiada a peu al Paratge de Tudela, un espai amb un importantíssim valor geològic.

Més informació
Cap de Creus (dos dies)

Cap de Creus (dos dies)

Excursió perfecte per a descobrir el litoral del Parc Natural del Cap de Creus. El recorregut des de Portlligat fins a Port de la Selva es divideix en dues etapes (dos dies). La nit la passarem en una antiga barraca de pescadors.

Més informació
Montgrí-illes Medes (un dia)

Montgrí-illes Medes (un dia)

Excursió en un sol sentit amb sortida des de Cala Montgó que ens porta fins a les mítiques Illes Medes. Al llarg del dia podrem descobrir la quasi totalitat de la façana marítima del Parc Natural del Montgrí, illes Medes i Baix Ter.

Més informació