MESURES COVID 19: En base a les recomanacions sanitàries hem anul·lat provisionalment alguns dels nostres serveis, i hem adoptat canvis i protocols específics sobre la resta per tal d’oferir-vos la màxima seguretat. Sentim les molèsties d’aquestes mesures, preses pel bé de tots. Informa’t aquí de les mesures adoptades.

Excursions extraordinàries

Activitats

Al llarg de l’any organitzem excursions extraordinàries, especialment programades per a descobrir altres indrets interessants de la Costa Brava o gaudir de fenòmens astronòmics singulars.

Sortida del Sol a la cova d'en Gispert

Sortida del Sol a la cova d'en Gispert

A Tamariu es produeix un fenomen astronòmic d’allò més extraordinari. La combinació de la forma rectilínia de la Cova d’en Gispert amb la seva orientació cap a l’Est fa que, dos cops l’any, el sol surti exactament alineat a la cova.

Més informació
Illes Formigues (caiac+snorkel)

Illes Formigues (caiac+snorkel)

Activitat que combina la navegació en caiac des de la platja de Castell fins a les illes Formigues amb l’exploració del fons marins d’aquest petit arxipèlag a través d’una activitat guiada de snorkel. I tot plegat a l’interior de l’Espai natural Castell-Cap Roig.

Més informació
Ruta pel Cap de Creus, Paratje de Tudela

Cap de Creus + Paratge de Tudela (un dia)

Activitat que combina la navegació en caiac des de Portlligat fins a Cala Culip tot vorejant el mític i emblemàtic Cap de Creus i des d’allí, la visita guiada a peu al Paratge de Tudela, un espai amb un importantíssim valor geològic.

Més informació
Cap de Creus (dos dies)

Cap de Creus (dos dies)

Excursió perfecte per a descobrir el litoral del Parc Natural del Cap de Creus. El recorregut des de Portlligat fins a Port de la Selva es divideix en dues etapes (dos dies). La nit la passarem en una antiga barraca de pescadors.

Més informació
Montgrí-illes Medes (un dia)

Montgrí-illes Medes (un dia)

Excursió en un sol sentit amb sortida des de Cala Montgó que ens porta fins a les mítiques Illes Medes. Al llarg del dia podrem descobrir la quasi totalitat de la façana marítima del Parc Natural del Montgrí, illes Medes i Baix Ter.

Més informació