MESURES COVID 19: En base a les recomanacions sanitàries hem anul·lat provisionalment alguns dels nostres serveis, i hem adoptat canvis i protocols específics sobre la resta per tal d’oferir-vos la màxima seguretat. Sentim les molèsties d’aquestes mesures, preses pel bé de tots. Informa’t aquí de les mesures adoptades.

Cursos

Activitats

Curs de perfeccionament

És difícil definir el temps necessari per tal d’assolir les diferents tècniques en un curs de perfeccionament. Per una banda, depèn del grau de perfecció al que es vulgui arribar i per altra banda s’ha de tenir en compte que durant un curs de perfeccionament el que s’ensenya bàsicament és l’esquimotatge (tècnica que permet aixecar-te tot sol i sense sortir del caiac després d’una bolcada).

En l’esquimotatge té una gran importància la flexibilitat de la cintura i la capacitat de coordinació del moviment d’aquesta amb el tren superior. Per a la majoria serà suficient el curs de tres hores de durada repartides en dues sessions.

A part de les tècniques i exercicis esmentats anteriorment, també es pot ensenyar, a petició de cada usuari, tècniques teòriques i pràctiques més avançades com: navegació amb compàs, interpretació de cartes nàutiques i altres documents, surfejar amb onades, remolc i navegació en condicions extremes.

Preu per persona/hora de curs*
1 persona 38 Euros/hora/persona
2 persones 25 Euros/hora/persona
3 persones 21 Euros/hora/persona
4 persones 18 Euros/hora/persona
5-8 persones 15 Euros/hora/persona

* 15% de descompte amb el material propi.Tarifes amb IVA inlòs

Amb la realització d’aquests cursos s’obté el certificat oficial Paddlesport Start Award de la British Union (BCU)

Galeria d’imatges

t’ha interessat aquest curs?

Si vols reservar aquest curs truca’ns al: +34 972 773 806