MESURES COVID 19: En base a les recomanacions sanitàries hem anul·lat provisionalment alguns dels nostres serveis, i hem adoptat canvis i protocols específics sobre la resta per tal d’oferir-vos la màxima seguretat. Sentim les molèsties d’aquestes mesures, preses pel bé de tots. Informa’t aquí de les mesures adoptades.

Qui som

 

Kayaking Costa Brava

Som una empresa dedicada exclusivament a la promoció del caiac de mar.

Presents a diversos punts de la Costa Brava, oferim excursions guiades en caiac de mar pels indrets més captivadors i emblemàtics del litoral empordanès.

Botiga

Si el que vols és equipar-te, a la nostra botiga trobaràs tot el material especialitzat. A més de les excursions guiades, des de les nostres bases de les platges de Castell, Tamariu, Montgó i Portlligat també podràs llogar tot el necessari per fer una sortida pel teu compte.

Cursos

Així mateix, oferim un ampli ventall d’activitats a mida i la possibilitat d’aprendre tot el que cal saber sobre aquest esport amb els nostres cursos d’iniciació, perfeccionament, esquimotatge, British Canoe Union (BCU)…

Història

Kayaking Costa Brava es va fundar a l’any 1993 quan el caiac era encara un esport totalment desconegut a les nostres costes, convertint-se així en una empresa pionera dins l’àmbit del caiac de mar. Som una empresa creada per apassionats al piragüisme i a la natura. Des de l’inici hem perseguit l’objectiu de fer del caiac una opció per descobrir la mar d’una forma diferent a la habitual i donar a conèixer el patrimoni natural de la Costa Brava. La qualitat dels nostres serveis i la seguretat dels piragüistes sempre ha sigut uns dels nostres elements característics.

De bon principi, vam seleccionar aquelles zones que pel seu interès paisatgístic i natural, constitueixen un marc idíl·lic per a navegar en caiac. Vam començar instal·lant les primeres estacions de treball al litoral del Massís del Montgrí i de Tamariu (1993), posteriorment a Platja Castell (1997) i finalment a Portlligat (2000).

A l’any 1997 vam inaugurar la botiga a l’Escala, des d’on oferim la venda de material especialitzat amb l’assessorament més expert.

Conscients del valor dels espais naturals que ens envolten, tot l’equip de Kayaking Costa Brava estem especialment sensibilitzats en preservar-los. Per aquesta raó, les nostres activitats es porten a terme d’una manera respectuosa amb el medi ambient i l’entorn social.  Amb aquest objectiu l’any 2013 vam implantar un Sistema Integral de Gestió, d’acord amb el les Normes ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015, a les bases on desenvolupem la nostra activitat: Portlligat, Montgó, Tamariu i Castell. El 2015, continuant amb el nostre objectiu, vam aconseguir el distintiu de Compromís de Qualitat Turística SICTED.

Una altra manera de conservar aquests espais naturals és coneixent-los, a Kayaking Costa Brava som bons coneixedors d’aquests espais, els guies-instructors de l’empresa són també guies acreditats del Parc Natural de Cap de Creus (PNCP) i del Parc Natural del Massís del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter (PNMMBT).

Per damunt de tot, oferim un servei de qualitat realitzat per personal qualificat i titulat. Disposem de material especialitzat per adequar-nos als diferents tipus de serveis i de públic, tot perquè passejar en caiac esdevingui un privilegi obert a tothom.

Galeria d’imatges