MESURES COVID 19: Conformément aux recommandations sanitaires, nous avons provisoirement annulé certains de nos services et adopté des modifications et procédures spécifiques sur le reste des services afin de garantir une sécurité maximale. Veuillez nous excuser pour le désagrément causé par ces mesures mises en place pour le bien de tous. Pour connaître les mesures, cliquez ici

Foire Aux Questions

Excursions

Consulta les condicions generals per conèixer els requisits que has de complir, el material que has de portar o la política de cancel·lació entre altres coses.

És millor el caiac doble o individual?

Una de les coses que més ens agrada del caiac és poder gaudir de la proximitat amb les roques i descobrir tots els racons amagats. Això comporta a vegades passar per llocs estrets on els caiacs dobles poden tenir més dificultats degut a les seves majors dimensions i l’increment de dificultat per maniobrar-los ja que la progressió amb aquestes embarcacions requereix la sincronització dels dos tripulants. Per altra banda, la visió de la persona que va a popa (darrera) es veu limitada pel cos de qui va a proa (davant).

Malgrat que per nosaltres és més senzill treballar amb caiacs dobles que amb individuals, pel que significa en tremes de disminució del número d’embaracions a l’aigua, sempre recomanem l’ús de caiacs individuals. Tot i així, si en vols fer servir un de doble, només ens ho has de comunicar en el moment de fer la reserva.

Per a que serveix l’embarcació de suport?

Tal i com indica la normativa, per totes les activitats guiades que organitzem, utilitzem una embarcació de motor que per motius de seguretat segueix en paral·lel el recorregut dels participants. En qualsevol moment, ja sigui per un canvi de temps sobtat o perquè alguna persona es cansa o es troba malament, l’embarcació de suport pot evacuar-nos fins al punt d’inici o servir de base per descansar i recuperar forces sense quedar-se enrere.

A més a més, l’embarcació de suport també s’utilitza per transportar el material que els participants estimin necessari pel moment de la parada de descans (tovallola, entrepà, snorkel,…). També des de l’embarcació, si no hi teniu inconvenient i en la mesura del possible, us anirem fent fotos per a que us endugueu un record de l’excursió.

No he anat mai en caiac, hi ha cap problema?

No hi ha cap problema. Abans de començar sempre fem un explicació detallada sobre el maneig del caiac i durant l’activitat anem resolent tots els dubtes o dificultats que puguin sorgir.

És molt cansat? Quant de temps estarem « remant »?

Trobareu informació sobre la distancia i la durada de les diferents excursions guiades a la Fitxa Tècnica de cadascuna en aquesta web. Tingueu en compte que la durada de l’activitat, que sol ser entre 3 o 4 hores, inclou el temps de la parada per descansar a mig recorregut i tots els descansos que fem sense baixar del caiac. El temps efectiu « remant » o palejant, és molt inferior al temps total de l’activitat. En qualsevol cas, podem utilitzar l’embarcació de suport per descansar en el moment que ho necessitem.

Em puc marejar anant en caiac?

El mareig no apareix amb tanta freqüència anant en caiac com sobre d’embarcacions més grans. De totes formes, si tenim tendència a marejar-nos, hem de saber que els dies amb mar de fons és possible que ens passi. Si aquest és el vostre cas, us recomanem prendre alguna medicació anti-mareig abans de començar l’activitat si hi ha previsió de mar de fons. Podeu preguntar als monitors, quan arribeu a la platja, si les condicions del mar en aquell moment són susceptibles de provocar mareig.

Els nens poden fer les excursions guiades?

Edat mínima de 13 anys i 145 cm d’alçada

Que passa si les condicions meteorològiques no permeten realitzar l’activitat?

Si les previsions no són favorables us avisarem amb la màxima antelació possible per tal d’estalviar-vos el desplaçament. En algunes ocasions, però, les previsions no es compleixen gens i prioritzant la vostra seguretat i gaudi ens veiem obligats a cancel·lar l’activitat en el darrer moment o inclús quan ja hem començat.

Si ja sigui amb antelació o durant la pròpia activitat, ens veiem obligats a cancel·lar-la, tindreu dret a l’ajornament de l’activitat o a la devolució de l’import abonat.

Ens podem presentar directament a la platja per fer una excursió guiada o cal trucar amb antelació per reservar?

És necessari fer una reserva prèvia per tal de realitzar una excursió guiada. La reserva la podeu fer onlineescrivint-nos o bé per via telefònica al +34 972 773 806.

Podré deixar les meves pertinences a algun  lloc?

Si, a les bases de les platges disposem d’uns calaixos on podràs deixar el que vulguis durant l’excursió. Tot i així, l’espai és limitat per tant, tot el que no necessitis és millor que no ho portis fins la platja.

Que podem portar dins el caiac?

Al caiac només s’hi poden portar coses que es puguin mullar. Si voleu, hi podeu dur alguna beguda o una càmera de fotos o mòbil resistent a l’aigua. Si necessiteu portar alguna cosa més per la parada de descans com una tovallola, o un snorkel o alguna cosa de menjar, us ho portarem nosaltres a la barca de suport i us ho donarem en el moment que desembarqueu.

De totes maneres, heu de saber que les excursions ja inclouen un snack, així que no és imprescindible que porteu ni beguda ni menjar. També us farem fotos si voleu, així que no cal que porteu la vostra pròpia càmera o mòbil si voleu un record de l’excursió.

Puc portar el mòbil per fer fotos?

Si teniu un mòbil o una càmera resistents a l’aigua la podeu portar al caiac, però heu de saber que no és fàcil fer-los anar durant l’activitat i que nosaltres ja ens encarreguem de fer-vos fotos per a que tingueu un record del dia. Si us interessa us podem proporcionar una funda estanca a preu de cost (2 €) . També us podem transportar el mòbil o la càmera, siguin o no resistents a l’aigua, fins a la parada de descans perquè allí pugueu fer-los servir al vostre aire.

Puc perdre les ulleres?

Si les ulleres ens cauen a l’aigua les perdrem gairebé segur. Per aquest motiu us recomanem que les protegiu amb algun sistema de subjecció o que no les utilitzeu si no us resulten imprescindibles. Nosaltres us facilitarem el nostre propi sistema de subjecció si no porteu el vostre, però heu de saber que ningun sistema elimina completament la possibilitat de perdre les ulleres.

Quina diferencia hi ha entre una excursió guiada i un lloguer?

A les excursions guiades s’utilitzen els caiacs clàssics també anomenats de travessia o experts (tancats). Aquests caiacs són més ràpids i inestables que els caiacs normals de lloguer (oberts) i ofereixen una sensació de navegació més autèntica. A part que de la diferencia amb els caiacs,  les excursions guiades són conduïdes per monitors que ens descobreix tots els racons de la costa i ens expliquen els aspectes més rellevants de l’entorn. Les excursions també compten amb la presencia d’una embarcació de suport per garantir la seguretat dels participants.

Els lloguers, tot i que no es fan amb guia, compten amb l’assessorament del personal de les bases i mapes i tracks descarregables al mòbil per seguir els recorreguts. El tipus de caiacs emprats són molt senzills d’utilitzar i no calen coneixements tècnics per resoldre una situació de bolcada. Si llogueu un caiac podeu anar cap a on volgueu al vostre propi ritme.