MESURES COVID 19: En base a les recomanacions sanitàries hem anul·lat provisionalment alguns dels nostres serveis, i hem adoptat canvis i protocols específics sobre la resta per tal d’oferir-vos la màxima seguretat. Sentim les molèsties d’aquestes mesures, preses pel bé de tots. Informa’t aquí de les mesures adoptades.

Campanya per a seguir promovent la conservació dels ecosistemes marins i la població del dofí mular a la zona de Cap de Creus.

Enguany Submon.org es re-inventen per a poder continuar amb #DofinsDeTramuntana a la zona del Parc Natural del Cap de Creus. Per a aquesta 4º edició, els hi ha estat impossible aconseguir tots el fons necessaris, és per això que l’han obert a la participació ciutadana. Volen continuar amb estudis sobre aquesta espècie emblemàtica, el dofí mular (Tursiops truncatus), i més especialment aquest any, en el que no volen perdre l’oportunitat de veure l’efecte que ha pogut tenir el nostre confinament sobre la fauna marina.

És per això que us animen a fer-ne difusió i participar en la campanya:

Submon.org treballa per a conservar la biodiversitat marina i per assolir un ús sostenible del medi marí. Ho fa promovent un canvi en la relació de la societat amb el mar, amb actuacions in situ i utilitzant i transmetent coneixement.