MESURES COVID 19: En base a les recomanacions sanitàries hem anul·lat provisionalment alguns dels nostres serveis, i hem adoptat canvis i protocols específics sobre la resta per tal d’oferir-vos la màxima seguretat. Sentim les molèsties d’aquestes mesures, preses pel bé de tots. Informa’t aquí de les mesures adoptades.

Cursos

Activitats

Si vols aprendre a navegar pel teu compte i a enfrontar-te amb èxit a les canviants condicions de la mar, a Kayaking Costa Brava t’ensenyem les tècniques necessàries. Aquests cursos es poden fer en grup o individualment, tot i que l’aprenentatge és més eficaç si es fan classes individuals o en grups reduïts.

Curs d'iniciació

Curs d'iniciació

El curs d’iniciació té una durada de quatre hores durant les quals aprendràs les tècniques bàsiques per progressar amb seguretat i eficiència de forma autònoma.

Més informació
Curs de perfeccionament

Curs de perfeccionament

Per anar més enllà, en un curs de perfeccionament pots aprendre l’esquimotatge (tècnica que permet aixecar-te tot sol i sense sortir del caiac després d’una bolcada) així com altres tècniques teòriques i pràctiques avançades.

Més informació
Curs BCU (British Canoe Union)

Curs BCU (British Canoe Union)

Amb la realització d’aquests cursos s’obté el certificat oficial Paddlesport Start Award de la British Union (BCU).

Més informació